Добре дошли в МАКСИМАЙЗ

Ние творим реклама!

Правим го с огромен ентусиазъм и успех и това ни води само напред и нагоре! Стремим се и предаваме този заряд на нашите приятели, клиенти и партньори, като им помагаме да развиват и представят своя личен или бизнес бранд чрез рекламни продукти и послания, така че да впечатлят и оставят траен ефект от своето представяне.

С богатият ни опит, смело твърдим, че пътят на всеки бранд минава през РЕКЛАМАТА.

Крайната цел на всеки бизнес е да повиши продажбите. Крайната цел на всеки клиент е да впечатли с изящен рекламен продукт!

А нашата крайна цел – ДА ПОКАЖЕМ ПРАВИЛНИЯ НАЧИН ТОВА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ!

Начините за реклама са необятни. Формите им също. Изборът е голям. Идеите са много. Но МАКСИМАЙЗ е с вас, за да определим заедно таргета и целите на РЕКЛАМНИЯ ПРОДУКТ и да се впуснем в осъществяването му.

Замисляли ли сте се какви емоции може да предизвикате у вашите клиенти, когато им поднесете договора в елегантна фирмена папка, като допълнение – брандиран химикал, продукта в красива опаковка, визитката ви – уникална или просто малка дипляна с добавена стойност, служителите ви с красива брандирана тениска или елегантна значка или така модерните сега еко торбички с вашия бранд. Всичко това дълготрайно, полезно, ефектно и със сигурност успешно.

А сега си представете една внушителна имиджова реклама на топ локация в града – било то билборд или транспарант, окачен на оживена търговска улица, офис или магазин с модерна светеща реклама и завиден интериор в корпоративния ви дух. Така освен да предизвикате емоции, вече ЩЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ВАС!

Очакваме Ви! С идеи и с осъществяването им!

Нашият партньор

От нас можете да чуете още много идеи и предложения за рекламно представяне, за които може би не сте се замисляли.

Мирослава Колева

Управител

КОНТАКТИ

Позвъни сега

Реклама Максимайз

Е-mail

Facebook